lucia..

så här i efterhand kan jag väl visa lite från luciadagen också..

på morgonen så hade jag och andreas luciafrukost, andreas mamma hade bakat jättegoda pepparkakor och lussebullar och lagt ner lite extra energi på pepparkakorna.. så fint (och gott :)!!och på universitetet bjöds det på luciatåg och sång.. toppen!i övrigt var det en lugn dag och stillsam dag.. minns faktiskt inte vad vi pysslade med senare men troligtvis något trevligt :)

ursäkta..

alltså seriöst, vad kan jag skriva om? egentligen hur mycket som helst men var finns tiden till det.. just nu faktiskt.

minns inte riktigt vad som hänt sedan jag skrev sist men troligtvis en hel del...

vi hade i förra veckan tenta i extern redovisning, jag borde ha spikat den om jag bara pluggat liiiite mer (jag pluggade nästintill inget alls) men jag är nöjd med att det i slutändan stod VG på papperet.. men vad i helvete är bokföringsmässiga grunder? hahaha.. vilket skämt! si räkning det kan jag vara med på men att på papperet behöva förklara något gav mig nästintill minuspoäng..

eftersom jag inte pluggade inför tentan så innebär det ju att jag gjorde någonting annat, detta annat var att kliva över tröskeln till ullångers kyrka för att få närvara vid två ceremonier;
magdalena och björns bröllop och deras tvillingpojkars dop :) om ni klickar på länken kan ni i bakgrunden av deras bröllopsceremoni se mig knäböja med en ledsen elliot i min famn vilket i sin tur ledde till att jag missade 90% och endast vagt hörde när de sa "ja" till varandra.. men jag är glad ändå, det var en toppendag! jag kom därifrån med ett fadderbrev som "bevis" på att jag numera också är gudmor till harry och elliot, underbart!
efter bröllop och dop blev det fika och presentöppning i en lokal i ullånger, jag som är värdelös på att hitta kom till slut rätt efter att ha tappat bort den bil jag följde och hittat en ny att förfölja ;) här är min doppresent till harry och elliot :)under helgen som spenderades på min före detta hemmaplan så hann jag också med att hälsa på tessan, stefan och emilia <3 säga hej till elin (hemma hos tessan), hälsa på farmor, moffan, pappa och rosie, syster och mamma och åke.. det vill säga att det var en hektisk helg, men trots detta alldeles perfekt.

mer då? jag har gjort en jättgod citronpaj :)och varit på studiecirklar, julklapp- och tacokväll med brudarna och ankan, haft måndag-söndagsmys, spenderat tid på iksu, universitetet, genom att läsa och blablabla.. massa skoj och tråkigheter..

nu vet ja inte riktigt vad jag ska pyssla med men om en timma kommer kärleken hem så det ser jag fram emot =) får skriva mer en annan dag.. när tid finnes.

so long!


antagen!

japp, då har man tackat ja till en termin till då.. skönt att allt sköter sig själv förutom "ja-knappen" :)och en bonus är väl att ni får se vilket virrvarr av flikar och sidor som används när jag väl sitter vid en dator.. always confused!

nu dags att plugga :)