fortsättning på d-day..

seminariet gick över förväntan men vi fick oss en liten chock när en annan handledare än vår kliver innanför dörren på vårt seminarium. i vanliga fall är det vår handledare som inleder samt avslutar seminariet men inte den här gången, vi fick istället ha en som vi haft liiite liiite kontakt med under våren (vilket iofs var skönt) men det gick ju det med :)
 
 
 
efter seminariet blev det bubbel och jordgubbar ute i solen och därefter middag på lottas (krog här i umeå) i goda vänners lag, gott gott! avslutade kvällen med lite kladdkaka, musikquiz och singstar. alldeles förträffligt i mitt tycke!
 
lördagen spenderades i solen så äntligen har man fått lite färg på kroppen, efter det bar det iväg till en gammal kollega för ett par öl och grillning. också gott såklart! toppade det med hoffmaestro på kulturnatta och ett kramkalas i bussen på vägen hem. har nog aldrig känt mig så inpackad någon gång.
 
söndag var väl soffans dag egentligen men istället förbereddes sidoppositioner och huvudopposition av vilka jag nu avverkat två. tänk att imorgon förhoppningsvis är sista gången jag går in på ett seminarie under min studietid. sedan är det bara finslipet kvar på vår uppsats men det ska vi väl klara galant.. hoppas jag!
 
nu ska jag ta en liten promenix med boris innan det vankas middag med carro. hoppas vädret är lika strålande hos er som det är här just nu. fantastiskt!

d- day is here!

är väl bara att inse att min bloggkarriär har sett sin topp och att jag nu dalande är på väg bort från bloggsfären. men inlägg kommer komma, sporadiskt precis som vanligt.
 
idag är d-day. det är idag det händer. 23 maj 2014. om ungefär 2,5 timma kliver vi in i en av umeå universitets föreläsningssalar för att försvara vår uppsats, jag börjar bli smått nervös. trodde aldrig att den här dagen skulle komma.. kändes (och känns) så himla overkligt! men det ska nog gå bra.. såvida inte janne (vår handledare) har bestämt sig för att byta seminariespråk till engelska eller att vi själva helt plötsligt ska ställa oss och presentera allt. scheisse!
 
annars händer inte mycket, solen skiner ute och jag misstsänker att den här dagen kommer att bli precis lika bra som onsdagens hetta var.. summer, here we come!
 
i helgen var jag hemma i sollefteå/graninge/långsele/resele och bidrog till att matstafetten gick av stapeln ;P jag och elin svirade ihop en fantastisk kantarellpaj och blev lite väl runda under fötterna (åtminstone jag).. måste hur som göra om det snart igen, kanske redan nästa år beroende på vad jobbet säger. ja, tänk jobbet! jag ska börja jobba igen, hur sjukt är inte det?
 
nä nu måste jag ta och göra nåt mer vettigt.. ögna 80 sidor uppsats på en sisådär 2 timmar är lite kämpigt.
 
håll en tumme nu!

back?

sådärja.. då var första utkastet på uppsatsen klart och redo att printas! man inser i slutet hur mycket pill det egentligen kan bli om man inte följer upp sig själv under resans gång (vilket vi tack och lov har gjort men ändå fått pillat arslet av oss), men nu känner vi oss iaf nöjda. tror jag.
 
annars händer inte så mycket.. eller jo förresten, det är något mest hela tiden.
 
åkte ner till avesta och hälsade på kära vänner för någon vecka sedan och kom hem förra lördagen.. döförkyld och trött som få. men det var så skönt att komma iväg och träffa dom man inte träffat på alldeles för lång tid. jättenöjd! nästa gång vi ses är det troligtvis fler kids i huset vilket jag också ser fram emot :D
 
har hunnit jobba en del ..och varit med på grannens födelsedagsparty. var riktigt roligt måste jag säga men ajaj vad trött jag var igår. nu känner jag mig iaf någorlunda i förkylningen men ska hålla mig från kylan någon/några dagar till. hoppas det går vägen bara.
 
idag kom carro förbi med ett par formar chokladfondant, fantastiskt eftermiddagsfika! det toppade vi med en pizza på ängen. längesedan jag käkade där så det var trevligt. än trevligare var det att snacka lite skit :)
 
nu vankas en lugn kväll framför tvn med bästa boris, sedan blir det jobb och lite slappning i veckan innan jag pyser hemöver ett par dagar för att delta i matstafetten. nyfiken på vilka vi ska få hänga med men det kommer bli riktigt skoj!
 
hoppas allt är bra med er alla, ser att den här söndagen bjudit på lite extra tristess då min besöksstatistik skjutit i höjden.. sorry att jag var lite sen ;)