d- day is here!

är väl bara att inse att min bloggkarriär har sett sin topp och att jag nu dalande är på väg bort från bloggsfären. men inlägg kommer komma, sporadiskt precis som vanligt.
 
idag är d-day. det är idag det händer. 23 maj 2014. om ungefär 2,5 timma kliver vi in i en av umeå universitets föreläsningssalar för att försvara vår uppsats, jag börjar bli smått nervös. trodde aldrig att den här dagen skulle komma.. kändes (och känns) så himla overkligt! men det ska nog gå bra.. såvida inte janne (vår handledare) har bestämt sig för att byta seminariespråk till engelska eller att vi själva helt plötsligt ska ställa oss och presentera allt. scheisse!
 
annars händer inte mycket, solen skiner ute och jag misstsänker att den här dagen kommer att bli precis lika bra som onsdagens hetta var.. summer, here we come!
 
i helgen var jag hemma i sollefteå/graninge/långsele/resele och bidrog till att matstafetten gick av stapeln ;P jag och elin svirade ihop en fantastisk kantarellpaj och blev lite väl runda under fötterna (åtminstone jag).. måste hur som göra om det snart igen, kanske redan nästa år beroende på vad jobbet säger. ja, tänk jobbet! jag ska börja jobba igen, hur sjukt är inte det?
 
nä nu måste jag ta och göra nåt mer vettigt.. ögna 80 sidor uppsats på en sisådär 2 timmar är lite kämpigt.
 
håll en tumme nu!

Kommentarer
Postat av: Therése

Hoppas att det gick bra! :)

Svar: det gick riktigt bra om jag får säga det själv, över förväntan! ett par kompletteringar (som vanligt) så är vi förhoppningsvis i hamn :D
Tina

2014-05-25 @ 15:30:51
Postat av: Therése

Skönt, bra jobbat!! :)

2014-05-25 @ 17:27:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback