bus bus bus..

har härjat med melvin idag så att det stod härliga till... jag höll på att svettas ihjäl (snacka om att man är otränad!).. blev en del bilder idag också men jag orkar inte lägga upp dom nu, får bli imorgon istället =)

sötungarna.. mosters godingar!

middagen hos mammsen va underbart god och välbehövd, höll på att svälta ihjäl och med tanke på alla godisskålar som stod överallt så kom den rätt lägligt.. barnen hade fått lördagsgodis av mamma och åke plus att dom fick av syrran också.. allt delas upp i skålar för att det inte ska bli bråk = sex skålar godis! huuga.. jag såg bara godis känns de som, å godis som är så gott =/

jaja.. jag har klarat mig hyffsat idag ändå.. köpte lite eget som jag smaskade i mig å har väl smakat ett par stycken av barnen också men annars så har de bara blivit mat och frukt =) måste ju tänka lite på vad man äter iaf...

melvin blev akut kissnödig ikväll och precis när toan va upptagen såklart! okej om det är en vuxen som sitter där men när felicia satt och sa att han inte fick kissa på henne så kändes de rätt brådis att springa ut med pojken, jaja moster tog honom (naken) i högsta hugg.. på med skor och ut i snödrivan! han vägrade hålla i den själv så nu har jag testat på de också... han frös väl som tusan kan jag tänka mig och höll händerna om kroppen isället för på... hehehe, man är ju lite ovan men man kommer väl till det stadiet själv någon gång också (kanske..) - de blir en historia jag kan dra för honom när han är tonåring HAHAHA!

nä nu ska jag ta å borsta tänderna och lägga mig, känns som att jag varit vaken i typ hundra år nu.. ska försöka sova lite längre imorgon..

natt natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback