helt väck.

jag tänker nu skriva ett inlägg om en person och för att den inte ska veta att jag skriver om den så använder jag i följande inlägg mitt hatord: hen för att inte säga han eller hon. vet inte vad den här människan heter eller från vilken planet "hen" kommer från men hen är fruktansvärt blåst!

hen är med varje dag på föreläsningarna, innan föreläsningen så brukar man kolla på schemat och läsa "föreläsning finansiella instrument" till exempel. igår hade vi en föreläsning om en viss entreprenör som skrivit en bok (blivit omskriven i en bok kanske?) men vips mitt i allt så frågar hen

men vem har sagt/menar det där egentligen?

jag höll på att sjunka genom jorden. själv är jag ju inte guds bästa barn heller men va fan, jag vet ju för f*n vilken föreläsning jag sitter på.

jag ska ta ett exempel till.. det här var på första momentet. vår käre (ibland opedagogiska) föreläsare har räknat ut hur många procent x är av x och skrivit talet med decimaler på tavlan. utifrån decimaltalet så plockar han fram ett procenttal och skriver bredvid. hen frågar:

men var fick du dom där 3 procenten ifrån?

problemet med att ha en blåst person i klassen är ganska litet i vanliga fall men det här har gått över gränsen. för att komma in på civilekonomprogrammet ska du ha läst matte c.. att räkna i procent vette tusan om det ens ingår i gymnasiets matte a, snarare får man lära sig det i sjuan kanske? suck.

nä nu ska jag släppa hens bisarra frågor och ge min fina kisse sina örondroppar.. bara fyra gånger kvar nu, efter det kommer han älska oss liiite liiite mer ;)

Kommentarer
Postat av: Carolin Dahlberg

Du har så mycket ilska inom dig. Jag behöver sitta i ditt kök och ta del av din ilska <3

Svar: snart kära vän ska du få göra det för snart är det december <3
Tina


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback