en sån dag..

vaknade med ett ryck imorsse, trodde jag.. klockan var återigen runt elva, idag halv tolv! imorgon ska jag verkligen skärpa mig.. klev upp och käkade frukost och klädde mig för en promenad och traskade uppför trapporna. där möter jag grannen, grannen undrar om inte jag kan köra henne och hennes bil till strömpilen så att hon kan lämna igen en kaffemaskin hon köpt.. men givetvis! dagens goda gärning - köra gammal dam i gammal volvo så att hon kan lämna igen en värdelös espressomaskin :) btw så är bilen till salu, jag såg då inte en rostfläck så hör av er om ni är intresserade, finns i umeå!

väl hemma så la jag mig och solade på baksidan, läste lite bok och jäste.. sen gick jag in och fixade lite sallad. salladen åt vi i en båt i tavelsjö, riktigt mysigt men ack så blåsigt. andreas kastade i ankaret så att vi inte skulle blåsa iväg men harkel.. ankaret satt inte fastknytet i båten och ligger numera någonstans på botten :D hahaha! istället åkte vi runt med minimotorn i snigelfart och hade det mysigt. drog upp fyra borrar med andreas spö, inget med mitt.. ARGH! (men jag fick låna hans och dra upp en)

nu har han sprutat ner köket med diskvatten och diskat all disk, vilken karl man har :D medan han gjorde allt detta så brände jag nästan riset i pannan och kokade sönder fem ägg.. lyckat!

det är nog dags att avsluta den här dagen känns det som.. imorgon är en ny dag med nya möjligheter åsså kommer pappsen med sambo och husvagn på besök :D wiihoo!

najtinajt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback