redan fredag!

åkte ju hem i onsdags och myste på i kramfors och igår morsse drog jag vidare till långsele.. spenderade hela dagen med elin och när tessan slutat jobba så gick jag hem till dom, effektivitet!

hur som.. när jag åkte genom sollefteå igår så fick jag en smärre chock, badhusbygget är i full gång.. en ny butik öppnade dessutom igår uppe på regementsområdet, snacka om att pricka in när det verkligen händer nåt. jag och elin tog en tripp för att kolla in sollefteås egna Ö&B, kallat MM (mycket mera för pengarna). helt ok, fast jag föredrar nog lilla skattkistan när det väl kommer till kritan. här i långsele blev det en sväng på mio och lite häng på poppas kiosk (har faktiskt ingen aning om vad den heter =|)

jag och tessan spelade lite kinect igår kväll, tessan har nåt slags zumba-spel som är (enligt mig) helt omöjligt. men jag klarade av lite iaf. innan dess lekte elins alma och tessans emilia för fullt här hemma och vi vuxna surrade på som vanligt.. :)

känns riktigt bra att vara hemma en sväng, allt är liksom som vanligt fast ungarna växer så det knakar. igår fick jag dessutom se tre bebismagar, fattar inte hur man ska ha koll på alla snart ;P

i augusti kommer det två och i juni (fast troligtvis maj) kommer det en.. så med andra ord blir det myyys med liten bebis när man kommer hem nästa gång :D

jag har haft en riktig tur nu när jag varit hemma också, igår morsse så kom julia och la sig och myste en sväng och imorsse väckte emilia mig genom att titta över min axel när jag låg och sov.. sen la vi oss och myste lite också, underbara ungar!


nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sedan blir det en minipromenad ner till elin, björn och alma :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback