längesen..

jag har bloggtorka som ni kanske märkt.. jag känner inte för att skriva varje dag, inte ens varje vecka och har för den delen inget att skriva om heller, jag flänger mest runt bland nära och kära och umgås med dom :)

var ju i avesta för ett par veckor sedan och lovade er lite bilder som inte kommit, dom kommer inte komma idag heller utan de får bli senare. dom ligger fortfarande kvar i kameran och jag ska ladda över dom innan jag och lena drar iväg på vår tågluffning.. :D

förra helgen va de galej hos emma och efter det drog vi på valvet för att fortsätta galeja lite till :D där träffade jag rullen och martin och vi svängde rumpa hela natten lång :)



dålig bild från mobilen, men det är en av mina nya kärlekar med på bilden (klänningen alltså..)



jag och rulle :D



rulle och magnus :)

och jag lägger en cencur på martin..! lyckades inte så bra med bilden på honom så jag skonar för den här gången..

jag jobbade på söndagen och insåg väl rätt snabbt att jag inte var på topp för att jobba men avslutningsfest är avslutningsfest och det är rätt lugnt på jobbet för tillfället så de gjorde inget.. jag gjorde mitt iaf :) tog dessutom mina första samtal på typ nio månader vilket gjorde att jag kände mig riktigt nöjd (och tillfredsställd)..

igår va de kanonväder HELA dagen och jag, therese, emilia och flickorna gick på konsum för att käka lite.. hämta lite goodiebags och handla.. fick med mig en kylbag och lite annat smått och gott hem :)
efter det så gick vi upp och satte oss på tessans balkong för att sola och dricka kaffe.. mmm... va så himla härligt och jag är riktigt stolt över min bränna (iaf på framsidan - ryggen är numera randig av alla olika linnen och bh-band)..
messade sofie för att se vad kvällen erbjöd så jag hamnade på hennes balkong med henne och arek.. pimplade vin, spelade spel och hade riktigt trevligt :D

idag har jag däremot riktigt tråkigt.. har färgat håret, cyklat upp till stefan (tessans karl) för att hämta min rabattkupong och bilden på min tatuering och nu är jag hemma igen.. so what to do?

ikväll blir det iaf grillfest hemma hos syster så jag ska väl ta å börja piffa mig inför den.. har ju x antal timmar på mig så jag behöver då inte stressa idag.. hehe.

so until next time, may the weather be with you all!

VÄLKOMMEN SOMMAR!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback