jahapp då var första provet kommet..

iiih jag förstår ingenting och har allvarligt talat lagt ner böckerna.. ingen mening att plugga när ögonen hänger nere vid knäna. det jag kan det kan jag helt enkelt, bara att hoppas på att något fastnat på lektionerna och på min och mias pluggdag i måndags.

har sovit som en stock inatt.. hade så förbannat ont i skallen, nacken och resten av kroppen igår så jag trodde jag skulle få nå fel. idag känns det lite bättre men dagens problem är istället vilka kläder jag ska ha på mig (jobbigt att vara jag just nu)..

idag ska min kära mor läggas in för operation och imorgon ska dom genomföra den.. jag hoppas allt går bra! eller jag vet att allt går bra (det är inget att oroa sig för mamma, dom vet vad dom gör).. hade jag varit miljonär hade jag kunnat skicka över en massa gott och fint efter operationen men nu är jag fattig student och insåg igår att jag har 185 kronor kvar på kontot fram tills nästa fredag. WOOHOO! jaja.. jag ska leva på min frys är det tänkt så jag ska nog inte behöva handla så mycket.

nu ska jag äta upp min gröt, dricka mitt kaffe och försöka ögna igenom papperna inför provet ändå...

wish me luck!

Kommentarer
Postat av: Mumlan

Tack för omtanken "lillstumpan". Ja det går nog bra =/ Vi hörs

Älskar dig

Mumlan

2009-09-16 @ 07:45:14
Postat av: Therése

Lycka till på provet! Det kommer att gå fint och mammas operation med :) Kraam!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback