söndag 04.10.09

ja va fan ska man säga.. klockan tre inatt så small jag av i sängen hemma i graninge, innan detta så hade jag lyckats power-napa i typ 30 minuter kanske.. pappa ringde strax efter ett och väckte mig när jag låg och sussade sött under den röda hjärtefilten i soffan i graninge.. (många i´n där)..

jag drog på mig vinterjackan satte mig i bilen och drog igång arsel-värmen, högsta värmen på båda reglagen och drog igång vindrutetorkarna.. nu var jag på väg mot en av årets största fester i graninge, graningealliansens 50-årsgalej!

väl framme vid graningebyn så mötte jag upp en gammal klasskompis pappa och stod och surrade med honom ett tag innan jag gick in på jakt efter faderskapet, fick med mig tre kalasande i bilen och åkte mot ledinge för att släppa av.. när tre kommit hem välbehållna åkte jag tillbaks för att hämta nästa pack, fyra stycken till (egentligen fem) skulle åka hem till bruket.. up up and away kände jag när vi startade bilen och for iväg (efter 25 minuters städande på byn).. efter ett jävla tjat om gålsjöbruk så släppte jag av gänget och åkte tillbaks till byn för att hämta pack nummer tre, jag blev överlycklig när dom stod och väntade i dörröppningen på mig eftersom klockan då var typ kvart över två..

väl hemma så vankades det nattmacka så jag tog mig en jag också innan jag gick upp till sängen där jag inte lyckades somna på en gång utan fick ta en bok som sömnmedel..

kvart över sju imorsse dundrade väckarklockan igång och bad mig stiga upp.. i helvete tänkte jag och snoozade en gång (EN GÅNG!).. klev upp ett par minuter senare och började gå ner för trappan.. när jag tittar ut så ser jag ett vitt landskap! ETT VITT! i början på oktober!! fanfanfanfan.. det snöade fortfarande. åt frukost, gick ut till bilen och startade den (med full mundering och värme igen) och åkte mot jobbet..

med tanke på mina fyra timmars sömn (och power-napen på typ 30) så satt jag som ett kolli på förmiddagen.. numera, så här ett halvt dygn senare så känner jag mig på topp och skulle lugnt kunna springa maraton!


mobilbloggade imorsse men det har tydligen inte fungerat, damn it!


jag måste också ta ut lite aggressioner på den där människan som aldrig kan hålla käften stängd och alltid ska säga något för att göra sig själv lite bättre.. IDIOT! nästa gång ska hon få höra.. jag ska banne mig ha kommit på något riktigt bra att syla tillbaks (hoppas jag har låååång tid på mig till nästa gång - är inte speciellt rapp i käften).. vuxna människor bör kunna hålla igen truten och inse att dom är besegrade även om det nu bara gäller en struntsak som dom egentligen inte har något med att göra..

sorry..

nu ska jag ta å ringa lenin.. =)

tjingeling!



ps. publicerar en vinterbild imorgon.. kanske.

Kommentarer
Postat av: Shirin

Vad mysigt med snö!! Skicka ner lite hit också :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback