det gick ju faktiskt bra..

kom till skolan imorsse efter att ha jagat efter min "ordinarie" skjuts och inte fått veta var hon höll hus och om hon överhuvudtaget skulle åka idag.. fick åka med en kille från stan istället så det var full bil =)

när vi kom fram så fick jag höra av mina klasskamrater att provet inte skulle starta förrän klockan nio vilket i det här fallet var tur eftersom jag kom fem över halv.. vi surrade på en del innan provet och ja, jag läste inte ett jota från att jag satt mig i bilen tills efter provet..

när jag fick provet och började läsa så kändes alla ord som grekiska, visste inte riktigt vart jag skulle börja eller vad jag skulle svara men det löste sig till slut..

på eftermiddagen höll vi en presentation om botniabanan och jag tycker väl att det gick hyfsat eftersom vi knappt var förberedda, all energi hade vi lagt på provet istället för presentationen (kändes som att det var viktigare).. när presentationslektionen var över och vi hade diskuterat myter, legender, seanser och övernaturliga krafter så gick jag till datasalen och printade ut allt inför nästa prov..

eftersom paralellklassen (invandrarna) hade lektion så flydde jag då jag började få en massa frågor om provet vi haft.. väl ute i korridoren så ser jag läraren som vi hade provet för, hon såg helt knäckt ut men informerade att hon rättat proven under dagen.. DET GICK SUPERBRA!!! givetvis hade jag ett par fel men jag hade också fått bonuspoäng så det slutade med att jag fick mer poäng än vad man kunde ha ändå ;) ibland lönar det sig att skriva mycket..

nu är jag helt knäckt.. har lagat mat och surrat i telefon sedan klockan fem och nu ska jag lägga mig och ögna igenom nästa provs papper innan jag lägger mig framför tvn..

natti natti

Kommentarer
Postat av: Tessan

Dutti du är :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback