ticnet..

har ringt ticnet och fått info om att dom ska göra en återbetalning.. som tar upp till en VECKA!!! jag blir tokig.. varför ska dom knycka pengar av mig för? argh! på torsdag måste man hämta ut nya biljetter.. helvetes jävla skit. jag hoppas för all del att det går fort och att ticnet använder samma bank som jag för om dom gör de så går det på ett kick.

jaja.. jag får låna pengar till biljetterna.

ett plus är ju att vi fick bättre platser efter "felbetalningen".. ;)

Kommentarer
Postat av: Shirin

Nog har väl du nerver för att klara en tenta! Herregud.. :) När börjar du studera?



Den "gröna sörjan" är jättegod!



Först steker man ihop lök och kött i en kastrull. Sen häller man i den speciella kryddblandningen (Ghorme Sabzi) som är "den gröna sörjan". Pappa tog hem blandningen från Iran när han var där sist. Man kan även köpa nåt liknande på Willys, men den är inte ens i närheten så god som den riktiga.



Hursom helst.



Häll i en större mängd vatten och salta och ha i lite citron (man ska egentligen ha i omogna vindruvor som är jättesura, men det är lite svårt att få tag på det i Sverige).

Sen ska det där koka i ca 1,5 timme tills köttet är riktigt mört. De sista 5-10 minuterna har man i en burk Kidneybönor och sen är det klart :)

Serveras med ris. Jag brukar ha lite naturell yoghurt med salt på bredvid om det finns hemma.



Värt att prova om du har Willys i närheten där du kan köpa fuskkryddorna.

Postat av: Natta

ÅH fick vi!!!??? hihi YEAH!!!

2009-07-21 @ 15:56:29
URL: http://masscara.blogg.se/
Postat av: Therése

En veckas väntetid för en felinbetalning.. Det är väl som uppe hos oss? Vi har ju bara utbetalningar på tisdagar? Det är hårt liv att vara kund ;b PS: Fint att ni fick bättre platser i alla fall!

2009-07-21 @ 17:27:45
URL: http://afts.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback