det mesta regnar bort..

jag håller med tomas ledin i hans text om att sommaren är kort, det mesta regnar bort.. YES! idag har vi klarmulen himmel med skyfall,.. jag är såå lycklig!

har inga planer för dagen men i eftermiddag ska jag åka hem till pappsen och lämna bilen där och sedan så åker jag antingen med lena eller med honom till stan imorgon igen.. har inte riktigt bestämt mig om jag vill kliva upp klockan sex eller om jag vill sova hur länge jag vill, det första alternativet är ju faktiskt det bästa och helst eftersom vi ska till sundsvall på fredag och man bör ta sig ur sängen en rimlig tid.

har skickat ett sms till therese och hoppas för all del att hon vill hitta på något idag, jag klättrar redan på väggarna och jag har varit vaken i typ 33 minuter.

ska ta å plocka ihop mina grejer på sängen och sedan bädda iaf.

igår när jag va hos mamma så satt vi och pratade med fabian, vi pratade lite om himlen och om kändisar och så där. fabbe sa följande: men man får sina bilar när man är där uppe också (fabbe menar att man får tillbaks sin bil när man kommer till himlen).. =)
mosters stora pojke!.. själv så lyckades jag förvirra honom bra mycke när jag frågade vem som skulle få min bil eftersom så många har ägt den =/ ibland måste man lära sig att vara tyst.

tudelu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback