lön??

vem vill ha det? såklart att jag jobbar gratis... inga pengar behöver rulla in på mitt konto för jag klarar mig ju ändå.. eller hur??!!!

inga pengar idag.. ibland blir man ju så jävla less så att man kokar, okej om det händer typ en gång men när det hänt fyra gånger i år.. herregud!
jaja förhoppningsvis får vi väl pengarna nu i veckan iaf.. jag är ARG!

de e ju tur att pappa finns, vem hade annars hjälpt till att få undan räkningarna när det kniper... han vet ju att han får tillbaks pengarna så snart jag ser dom hos mig.

jaja nog om de. sitter å hostar, nyser å gnyr över min förbannade förkylning.. jag vill inte vara sjuk! jag vill kunna vara ute å gå eller gå å träna eller nåt sånt. hitta på någe iaf, men icke. nu har förkylningen kommit å den kommer säkert att stanna ett kvartal (som vanligt).. ingen feber har dykt upp heller annars brukar ju de vara ett gott tecken.

jag borde städa. ser fördjävligt ut överallt... har iaf tagit kort på köket.. stökigt.. ja ja jag vet men här kommer en bild iaf =)





å julstjärnan hänger på plats, jaja jag vet att de e för tidigt..



nu ska

Kommentarer
Postat av: Shirin

Mysigt kök!

Det är inte alls för tidigt med julstjärnor! Det är inte många fönster här omkring som inte har en (förutom hemma hos oss..)

Postat av: Therése

Jag kokar jag med..

2008-11-26 @ 17:22:36
URL: http://afts.wordpress.com
Postat av: Lisa

Utmanad i min blogg.

2008-11-27 @ 07:45:17
URL: http://www.lisa.wånder.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback